Cortenstalen houtopslag

Cortenstalen houtopslag ofwel een cortenstalen houthok kiezen, waarom?

Een cortenstalen houtopslag wordt standaard gemaakt van 2mm Cortenstaal. Houtopslagen worden tegenwoordig ook vaak gebruikt als afscheiding van bepaalde ruimtes. Het aankleden van een terras of als gardendivider bij grotere tuinen om deze nog gezelliger te maken. Het spreekt voor zich dat ze ook worden gebruikt voor de opslag van (openhaard) hout. De namen cortenstalen houthok en houtopslag worden doorlekaar gebruikt.

 

Cortenstalen houtopslag/ houthok

Wanneer u kiest voor een achterwand wordt in de achterkant een plaat van Cortenstaal gelast. Wanneer u kiest voor geen achterwand is de achterkant gelijk als de voorkant. Uw houtopslag wordt staalkleurig aangeleverd. Na verloop van tijd krijgt het staal door de roestvorming een beschermende laag. Daarna stopt het roestproces en krijgt het metaal zijn krakteristieke oranje-bruine kleur.

Voordeligste van Nederland

Meer info

Wij leveren de voordeligste Cortenstalen producten van Nederland. Dit kunnen wij omdat we direct leveren aan particulieren en bedrijven. Leverbaar in alle maten en afmetingen.

Stel uw houtopslag zelf samen

Meer info

Een Cortenstalen houtopslag wordt altijd door ons opmaat gemaakt. Dit betekent dat u al uw wensen kunt doorgeven. Zo kunt het aantal vakken bepalen, de hoogte en de breedte. U kunt zelfs de dikte van het materiaal bepalen.

Bepaal zelf:

  • De afmeting
  • Achterwand of niet
  • Het aantal vakken
  • De dikte het materiaal

Persoonlijke service

Meer info

U krijgt bij ons de volledige service en garantie zoals u die mag verwachten. Uw bestelling wordt snel en professioneel thuis afgeleverd via onze eigen transporteur. U kunt er ook voor kiezen om het product af te halen wat verzendkosten scheelt. 

Wij leveren aan

Particulieren

Als particulier kunt u direct bij ons bestellen zonder tussenkomst van een groothandel. Zo bent u altijd voordeliger uit. 

Bedrijven

Ons assortiment leveren wij aan architecten, gemeenten en bedrijven.

Tuinspecialisten

Als tuinspecialist of hovenier kunnen wij samen met u uw project tot een succes maken.

 

ONS KANTOOR

Rijksweg 4A, Schoorl

Bel ons

00 31 (0)6-53 743 792

Email ons

Hallo@gardenofsteel.nl