Cortenstalen houtopslag

Cortenstalen houtopslag

Naast de opslag voor hout worden houtopslagen tegenwoordig ook vaak gebruikt voor het aankleden van een terras of als gardendivider bij grotere tuinen om deze nog gezelliger te maken.

Onze Cortenstalen houtopslag zonder achterwand of vakken wordt gemaakt van 3mm Cortenstaal. Komt er een achterwand of komen er vakken in de kast, dan wordt de gehele houtopslag van 2mm staal gemaakt.

 

Cortenstalen houtopslag

Wanneer u kiest voor een achterwand wordt in de achterkant een plaat van Cortenstaal gelast. Wanneer u kiest voor geen achterwand is de achterkant gelijk als de voorkant. Uw houtopslag wordt staalkleurig aangeleverd. Na verloop van tijd krijgt het staal door de roestvorming een beschermende laag. Na verloop van tijd stopt het roestproces en krijgt het metaal zijn karakteristieke oranje-bruine kleur.

Voordeligste van Nederland

Meer info

Wij leveren de voordeligste Cortenstalen producten van Nederland. Leverbaar in alle afmetingen.

Stel uw houtopslag zelf samen

Meer info

Een Cortenstalen houtopslag wordt altijd door ons op maat gemaakt. Dit betekent dat u al uw wensen kunt doorgeven. Zo kunt u zelf het aantal vakken bepalen, de hoogte en de breedte. 

Bepaal zelf:

  • de afmeting
  • wel of geen achterwand
  • het aantal vakken

Persoonlijke service

Meer info

U krijgt bij ons de volledige service en garantie zoals u die mag verwachten. Uw bestelling wordt snel en professioneel thuis afgeleverd via onze eigen transporteur. U kunt er ook voor kiezen om het product af te halen wat verzendkosten scheelt. 

Wij leveren aan

Particulieren

Als particulier kunt u direct bij ons bestellen zonder tussenkomst van een groothandel. Zo bent u altijd voordeliger uit. 

Bedrijven

Ons assortiment leveren wij aan architecten, gemeenten en bedrijven.

Tuinspecialisten

Als tuinspecialist of hovenier kunnen wij samen met u uw project tot een succes maken.

 

ONS KANTOOR

Rijksweg 4A, Schoorl

Bel ons

0226 428 012

Email ons

Hallo@gardenofsteel.nl