Cortenstaal

“Het beste wapen tegen de elementen”

Corten

b
Z

Wat is Cortenstaal?

Laten we beginnen met de naam. De echte naam komt uit Amerika en is Cor-Ten staal. Dit product is ontwikkeld speciaal tegen het doorroesten. Cortenstaal is daarom ideaal voor buiten om het huis en in de tuin.

 

Z

Waarom Cortenstaal?

Het mooie van Cortenstaal is dat het een eigen oxidehuid ontwikkeld, deze laag zorgt ervoor dat er geen zuurstof bij het object kan komen. Hierdoor stopt het doorroest en ontstaat de bescherming. Dit is in de basis het kenmerk van deze metaalsoort.

 

 

Z

Uw tuin is veilig

Cortenstaal is een duurzaam product en zal uw tuin nooit aantasten. Uw plantenbak of borderrand geeft in de eerste fase altijd af en dit stopt vanzelf. Zoals bij andere materialen vervuild het de grond niet. Ook weer een goede reden om voor Cortenstaal te kiezen.

 

Z

Liever een kleur?

Nu dat u heeft gelezen waarom het materiaal ideaal is voor rondom het huis of in de tuin. Daarbij komt de unieke kleur vaak goed tot ze recht bij de groene kleur van de planting. Kiest u ervoor om borderranden te maken dan kunt u zich voorstellen dat deze veel langer meegaan dan bijvoorbeeld kunstof. 

 

Z

Onze producten

De producten van Garden Of Steel worden ongeroest aangeleverd. Afhankelijk van het weer 4 tot 12 maanden duren totdat de vaste roestlaag die zich zal gaan ontwikkelen.

 

 

Z

Onze persoonlijke werkwijze

U kunt per mail of ons formulier uw wens aan ons doorgeven. Heeft u een tekening? Dan ontvangen we deze graag van u. Wij maken dan een passende offerte. Bij vragen nemen we direct contact met u op.

 

 

“Het beste wapen tegen de elementen van de natuur”

Met het kiezen van de juiste materialen als het gaat om producten die tegen de weersinvloeden moeten kunnen bent u met Cortenstaal aan het goede adres. U kunt daarnaast precies kiezen hoe u het wilt hebben. Een unieke eyecatcher in elke tuin.

Het rijpen van Cortenstaal

ONS KANTOOR

Rijksweg 4, Schoorl

Bel ons

0226 428 012 

Email ons

Hallo@gardenofsteel.nl