Cortenstaal

“Het beste wapen tegen de elementen”

Corten

b
Z

Wat is Cortenstaal?

Laten we beginnen met de naam. De echte naam komt uit Amerika en is Cor-Ten staal. Dit product is ontwikkeld speciaal tegen het doorroesten. Cortenstaal is daarom ideaal voor buiten om het huis en in de tuin.

 

Z

Waarom Cortenstaal?

Het mooie van Cortenstaal is dat het een eigen oxidehuid ontwikkelt. Deze laag zorgt ervoor dat er geen zuurstof bij het object kan komen. Hierdoor stopt het doorroesten en ontstaat de bescherming. Dit is in de basis het kenmerk van deze metaalsoort.

 

 

Z

Uw tuin is veilig

Cortenstaal is een duurzaam product en zal uw tuin nooit aantasten. Uw plantenbak geeft in de eerste fase altijd af en dit stopt vanzelf. Zoals bij andere materialen vervuild het de grond niet. Ook weer een goede reden om voor Cortenstaal te kiezen.

 

Z

Unieke kleur

De unieke kleur van Cortenstaal komt goed tot z’n recht bij het groen van de beplanting.

Wilt u het roestproces versnellen dan kunt u de bak dagelijks natspuiten met water. Het staal zal tijdens het roesten afgeven op tegels. Dit wordt na verloop van tijd uiteraard minder. Om te voorkomen dat het roest in de tegels trekt adviseren wij om dit dagelijks weg te spoelen of te vegen. 

 

Z

Onze producten

De producten van Garden Of Steel worden ongeroest geleverd. Afhankelijk van het weer kan het 4 tot 12 maanden duren totdat de vaste roestlaag zich heeft ontwikkeld.

 

 

Z

Onze persoonlijke werkwijze

U kunt per mail of via ons formulier uw wens aan ons doorgeven. Heeft u een tekening? Dan ontvangen we deze graag van u. Wij maken dan een vrijblijvende offerte. Bij vragen nemen we direct contact met u op.

 

 

“Het beste wapen tegen de elementen van de natuur”

Met het kiezen van de juiste materialen als het gaat om producten die tegen de weersinvloeden moeten kunnen bent u met Cortenstaal aan het goede adres. U kunt daarnaast precies kiezen hoe u het wilt hebben. Een unieke eyecatcher in elke tuin.

Het rijpen van Cortenstaal

ONS KANTOOR

Rijksweg 4, Schoorl

Bel ons

0226 428 012 

Email ons

Hallo@gardenofsteel.nl