CORTENSTAAL

Professionals

BETROUWBAAR & SNEL

ALLES IN EIGEN BEHEER!

Doordat wij het gehele proces van aanvraag, produceren tot en met levering in eigen beheer hebben kunnen wij snel schakelen waardoor we een snelle en betrouwbare toevoeging kunnen bieden bij corten staal projecten. Zo hebben wij al met vele hoveniersbedrijven en tuinarchitecten door heel Nederland een duurzame relatie kunnen opbouwen..

Wij helpen u graag!

Bij Garden of Steel begrijpen we dat klanten steeds meer wensen hebben als het gaat om de aanleg van hun tuin of de aankleding van het bedrijf. We kunnen snel maatwerk leveren, op locatie tegen een voordelige prijs. Heeft u vragen? Geen probleem wij denken graag met u mee.

PARTICULIEREN

Als particulier kunt u direct bij ons terecht.
Doormiddel van korte lijnen kunnen wij u makkelijk en snel van dienst zijn.

HOVENIERS & TUINARCHITECTEN

Wij mogen vele hoveniersbedrijven en tuinarchitecten tot onze vaste klanten rekenen. Samen zorgen we voor de mooiste tuincreaties.

BEDRIJVEN

Onze producten worden ook gebruikt voor projecten bij architecten, overheidsinstellingen en bedrijven in diverse andere branches.

De voordelen van Garden of Steel

  • Persoonlijk vrijblijvend Advies

Heeft u een vraag over uw project of product?
Advies is bij ons altijd gratis.

  • Jarenlange ervaring

Als geen ander zijn we vertrouwd met laswerk,
bewerken van staal en constructiewerk.

  • Compleet ontzorgen

Het enige wat u hoeft te doen,
is keuzes maken.

  • A-kwaliteit producten

Massieve materialen en solide constructies verzekeren een lange levensduur.

CORTENSTAAL

PROFESSIONALS

BETROUWBAAR & SNEL

ALLES IN EIGEN BEHEER

Doordat wij het gehele proces van aanvraag, produceren tot en met levering in eigen beheer hebben kunnen wij snel schakelen waardoor we een snelle en betrouwbare toevoeging kunnen bieden bij corten staal projecten. Zo hebben wij al met vele hoveniersbedrijven en tuinarchitecten door heel Nederland een duurzame relatie kunnen opbouwen. 

WIJ HELPEN U GRAAG!

Bij Garden of Steel begrijpen we dat klanten steeds meer wensen hebben als het gaat om de aanleg van hun tuin of de aankleding van het bedrijf. We kunnen snel maatwerk leveren door heel Nederland tegen een voordelige prijs. Heeft u vragen? Geen probleem wij denken graag met u mee.

 

Whatsapp openen
Whatsapp je vraag gewoon...
Scan de code
Hoi, ik ben Chris van Garden of Steel. Kan ik iets voor je betekenen?