Cortenstalen kantopsluiting

Waarom een Cortenstalen kantopsluiting kiezen?

Een kantopsluiting van Cortenstaal zorgt voor een mooie afgewerkte tuin met een unieke uitstraling door de mooie roestkleur. Kantopsluitingen staan ook wel bekend als afboording of borderrand. U grenst makkelijk u uw gras, bloemperk of grindpad af van de rest van uw tuin. Onze kantopsluiting van Cortentaal maken wij voor u in diverse afmetingen opmaat.

 

Cortenstalen kantopsluiting

Denkt u om bijvoorbeeld een kantopsluiting te combineren met een grijs siersplit of kasseien? Een andere mogelijkheid met een kantopsluiting is het creëren van een cirkel of tuinpaden. Een bijkomend voordeel aan kantopsluiting van cortenstaal is dat deze makkelijk te buigen is.

Voordeligste van Nederland

Meer info

Wij leveren de voordeligste Cortenstalen producten van Nederland. Dit kunnen wij omdat we direct leveren aan particulieren en bedrijven. Leverbaar in alle maten en afmetingen.

Stel uw kantoplsluiting zelf samen

Meer info

Een Cortenstalen kantopsluiting worden per lengtes van 2.5 meter gemaakt. U kunt zelf aangeven in welke lengte u deze wilt ontvangen. De hoogte die vaak gebruikt wordt is 10 /15 / 20 cm. 

Persoonlijke service

Meer info

Door onze ervaring met diverse hoveniers kunnen wij u altijd van goed advies voorzien. Mail ons uw tekening of bel ons. Wij kunnen vrijwel alles op maat ontwerpen en produceren.

Wij leveren aan

Particulieren

Als particulier kunt u direct bij ons bestellen zonder tussenkomst van een groothandel. Zo bent u altijd voordeliger uit. 

Bedrijven

Ons assortiment leveren wij aan architecten, gemeenten en bedrijven.

Tuinspecialisten

Als tuinspecialist of hovenier kunnen wij samen met u uw project tot een succes maken.

 

ONS KANTOOR

Rijksweg 4, Schoorl

Bel ons

0226 428 012 

Email ons

Hallo@gardenofsteel.nl